Скандал се вихри в родната естрада от няколко дни. Кичка Бодурова

...
Скандал се вихри в родната естрада от няколко дни. Кичка Бодурова
Коментари Харесай

Кичка Бодурова след скандала с Панайотов: Трябва да продължим напред!

Скандал се вихри в родната сцена от няколко дни. Кичка Бодурова реши, че сътрудника й Панайот Панайотов няма да пее на втория й огромен концерт това лято в България. Това пък разбрахме от негов пост в обществените мрежи.

" Панайот Панайотов беше недодялан към сътрудници – назова ги " сульо и пульо “, и това не съумях да го преглътна “. Това сподели певицата Кичка Бодурова пред bTV във връзка замяна на гневни постове във " Facebook “ сред нея и Панайотов.

По думите й грубото отношение е главната причина Панайотов да не взе участие в нейния концерт в Бургас през юни. Певецът подразнил Бодурова и с избора на ария, в която приканва хората да се върнат в родината.

" Публиката на концерта е в България, няма къде да се връща “, разяснява естрадната изпълнителка. За друга ария, която Бодурова поискала той да извърши, Панайотов споделил: " Няма да стане “.

Тя посочи, че е дала прошка на сътрудника си.

" Просто би трябвало да затворим страницата и с усмивка да продължим напред и всички да сме здрави. Пожелавам на всички триумф, поисквам на всички да бъдат здрави! “, сподели още Кичка Бодурова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР